miercuri, 27 octombrie 2010

BOULE

Pentru că nu pot să-mi dau shutdown complet atunci când simt că o iau razna, când se adună prea multe gânduri, mi-am dat restart.
Astfel, la ora 17 m-am băgat în pat, am încercat să adorm, şi aproape că am reuşit.

Până să intre Ana (colega mea de cameră, care e la teologie) cu prietenul ei (teologie as well) şi să vorbească FOARTE TARE şi să râdă, şi câteodată, să ţipe la prietenul ei.

„ - Te-am rugat şi eu să arunci borcanul cu ciorbă! E TOT AICI! BOULE!
- Stai mă, nu mai ţipa, nu vezi că doarme....
- Eşti un bou, eşti un nesimţit! IEŞI AFARĂ.
- Stai mă femeie, zici că eşti de la ţară, tu nu vezi că doarme un om? Calmează-te, că o să o trezeşti.
- Şi? (aici mă pregăteam să mă ridic şi să-i dau una peste ceafă) Dacă se trezeşte, îmi cer scuze (cum căcat să nu-ţi dai seama că m-am trezit, în momentul în care tu ţipi din cauza unui borcan cu ciorbă...). Acum IEŞI AFARĂ.”

Se calmează spiritele, intră cealaltă colegă de cameră, Flori. Intră râzând şi povestind cum a intrat ea cu capul într-o farfurie de sticlă, şi uite ce ochi are acum, uite, a trebuit să se machieze cu mov la celălalt ochi, ca să nu se vadă, hahaha, ce amuzant, hahaha HAHAHA HAHAHA HAHAHA aaaa uite că doarme Ina...

A dormit o pulă Ina, dar măcar nu s-a mai gândit la toate căcaturile.
Dacă nu tăceaţi din gură şi nu o lăsaţi pe Ina să doarmă până la urmă, vă punea gândaci în borcanul cu ciorbă (sunt destui).
M-am trezit la 20, după ce-am visat urât, dându-mi seama că n-am rezolvat nimic şi că doar mă doare capul.
Am tras concluzia că nu mai merge să dorm ca să mă liniştesc, ca altădată, şi nu pot să mă concentrez la nimic altceva. Nu pot nici să le exprim, altfel, zic că le scriam (gândurile).
Idei?

A, da, ieri se zvârcolea un gândac în cuptorul cu microunde.
Happy thoughts.

4 comentarii:

  1. Ioai, chiar voiam sa te intreb ce mai fac colegele tale.
    Mama, ce le-as bate! Ce nesi e aia de la teologie. Hmm, e interesant cum treburica asta cu Jesus and all nu garanteaza ca-s mai bine crescuti habotnicii astia. Ba dimpotriva. Sa nu mai vorbim de ipocrizie.
    Cand stateam eu in camin ma respectam cu colegele. Ori purtam discutiile afara, ori vorbeau in soapta. Asa mai poti asculta o muzica la mp3 si nu mai auzi nimic. Dar daca tzipa ca apucatele...

    RăspundețiȘtergere
  2. O solutie ca sa te linistitesti... Pai incearca sa dai cat mai putin prin camera. Cauta o biblioteca draguta, o cafenea linistita unde poti citi. Asta e o modalitate foarte buna de a petrece timpul. Sa citesti foarte mult beletristica. Daca n-ai mp3 eu zic sa-ti cumperi ca e necesar. Apoi stop listening to 100% despressive music. Asculta si tu ceva mai vesel. Nu ma refer la musica romaneasca sau comercialisme grosolane. Dar trust me, este destula muzica relaxanta out there. Amm, vorbeste mult la telefon (poti sa ma suni chiar pe mine, ca tot mi-ai cerut numarul, dar nu l-ai folosit, sau daca estie pe orange te sun eu, poti sa te plangi la mine cat vrei tu :D) aaam, nu stiu. Tre sa stiu mai mult despre ce te framanta ca sa pot veni cu idei.

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D<
    merci mult :D
    Faza cu statul oriunde înafară de aici, în cămin, e cât se poate de benefică, o fac cât de mult pot :)).
    Am mp3 player, doamne, nici nu ştiu ce m-aş face fără el. Serios, cum pot oamenii să NU aibă? :)))). Pff, n-aş putea să ascult muzică pe o singură temă, ştii cum e când sunt TOATE în capul tău, şi bune, şi rele :))) trec de la o melodie tristă la una veselă, şi le simt pe ambele în aceeaşi măsură, pentru că sunt... retardată.
    Şi îmi pare rău rău rău că nu am trecut prin Cluj, până la urmă :(.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o nelamurire: cum cacat intri cu capul intr-o farfurie? Destul de puternic incat sa iti invinetesti ochiul?
    Cam cat de puturos de proasta sa fii?

    Retorica intrebarea, of course....

    RăspundețiȘtergere

Am lăsat pe oricine să comenteze ca să nu vă oblig să vă faceţi cont. Asta înseamnă că am încredere că vă semnaţi; comentariile anonime vor fi şterse de azi, 28 noiembrie 2010.